Preloader
FAQ

Wij zijn hier om u te helpen

Wil je iets verduidelijkt hebben? Hier zijn onze meest gestelde vragen.

Meer te weten komen

TOP vragen en antwoorden speciaal voor jou.

Wat is FIT DIET CATERING?

In een tijd waarin elk uur kostbaar is en de bezorgdheid over de gezondheid onverminderd groot, wordt Fit Diet de doorbraak in voeding en het antwoord op de dagelijkse behoeften. Wij zorgen voor een professioneel voorbereid dieetpakket voor de hele dag, dat wij rechtstreeks bij u thuis afleveren. Wij zorgen ervoor dat de maaltijden gezond, evenwichtig, gevarieerd en smakelijk zijn. Je verspilt geen tijd met boodschappen doen, koken of opruimen. U kiest uw dieet en wij zorgen voor de rest.

Hoe plaats ik een bestelling?

Wij aanvaarden bestellingen rechtstreeks via de website. Kies uw dieet en calorie, voer dan uw leveringsgegevens in en ga verder met het betalen van uw bestelling. Wij hebben 2 dagen nodig om uw bestelling te verwerken vanaf het moment dat u deze plaatst.

Wat is het gebied waarbinnen u catering levert?

Wij leveren in een geselecteerd gebied in Nederland en België. U kunt de beschikbare locaties bekijken op de homepage.

Ik wil catering bestellen, maar mijn adres ligt buiten het bezorggebied

Schrijf ons en wij zullen de mogelijkheden bekijken: order@fitdiet.nl

Op welke dagen levert u catering?

Wij leveren dagelijks van zondag tot donderdag op de volgende dagen: maandag - vrijdag (met uitzondering van het weekend) Er is een weekendlevering op vrijdag ( zaterdag, zondag) * niet alle regio's worden in het weekend bediend Leveringstijd: 15:00-24:00 Om te weten te komen op welke tijden uw bestelling geleverd zal worden, bel of sms ons +31633304171

Op welke tijden worden de maaltijden bezorgd?

Levering is tussen 14.00 en middernacht. Het dieet voor maandag wordt de dag ervoor op zondag geleverd. Het dieet voor dinsdag wordt de dag ervoor op maandag geleverd. Het dieet voor woensdag wordt de dag ervoor op dinsdag geleverd. Het dieet voor donderdag wordt de dag ervoor op woensdag geleverd. Het dieet voor vrijdag wordt de dag ervoor op donderdag geleverd. Het dieet voor zaterdag en zondag wordt twee dagen van tevoren, op vrijdag, geleverd. Om te weten te komen op welke tijden uw bestelling geleverd zal worden, bel of sms ons +31633304171

Kan ik mijn leveringsadres wijzigen?

Het leveringsadres moet één dag voor de geplande levering worden meegedeeld op order@fitdiet.nl.

Zijn er extra kosten voor de levering?

Binnen Nederland en België zijn de dagprijzen op de website totaalprijzen, er zijn geen verborgen leveringskosten.

Kan ik een dieet bestellen voor het weekend?

Natuurlijk worden weekenddiëten op vrijdag vooraf voor twee dagen geleverd voor geselecteerde gebieden. Geselecteerde gebieden: Provincies: Zuid Holland, Noord Holland, Noord Brabant LET OP: Geen weekend leveringen in Limburg, Flevoland, Utrecht en België. Alle aangekochte weekendarrangementen zijn gepland van maandag tot vrijdag. Wij behouden ons het recht voor om steden uit te sluiten wegens logistieke redenen.

Ik wil vandaag mijn eerste kit bestellen, wanneer ontvang ik het?

Een vandaag geplaatste bestelling wordt na twee dagen geleverd. Voorbeelden: Een bestelling op maandag wordt op woensdagavond geleverd voor donderdag. Een bestelling die op vrijdag wordt geplaatst, wordt op zondagavond geleverd voor maandag. Een bestelling die op zaterdag wordt geplaatst, wordt maandagavond geleverd voor dinsdag, enz.

De voeding is al besteld, wanneer ontvang ik de eerste set?

De bestelling wordt de dag vóór de avond vóór de in de kalender gekozen datum geleverd.

Zijn er mogelijke uitsluitingen van bepaalde ingrediënten van het dieet?

We kunnen geen enkel ingrediënt van het dieet uitsluiten.

Vandaag was mijn eerste leveringsdag, waarom heb ik mijn maaltijden niet ontvangen?

Wij leveren volgens de kalender die u bij uw bestelling hebt ontvangen en zodra uw betaling is gecrediteerd. Het is waarschijnlijk dat uw betaling ons nog niet heeft bereikt. Bij twijfel, bel ons.

Kan ik mijn bestelling pauzeren?

Het is belangrijk om ons 3 dagen voor de leveringsdatum te informeren. Voorbeeld: De op maandag ontvangen informatie zal worden meegenomen vanaf de vrijdag voeding ( levering op donderdag). De voeding wordt ingevroren voor de aangegeven periode. (Het maximale aantal dagen dat de voeding kan worden ingevroren is het aantal dagen dat nog in het pakket zit). Bij melding zonder vooraankondiging vervallen de dagen.

Hoe kies ik het juiste dieet voor mij?

In de eerste stap moet u beslissen welk dieet bij uw voorkeuren past. In de volgende stap kiest u de juiste calorie. Als u niet weet wat de energiebehoefte van uw lichaam is, gebruik dan onze caloriecalculator.

Zijn de diëten die u bereidt goed uitgebalanceerd?

Al onze diëten worden bepaald door een diëtist en onder zijn toezicht bereid. Zo bent u verzekerd van een evenwichtige en volledige voeding.

Uit hoeveel maaltijden bestaat het dieet?

Onze diëten bestaan uit een verschillend aantal maaltijden, afhankelijk van het soort dieet en het caloriegehalte. Het precieze aantal maaltijden vindt u bij de kenmerken van elk dieet.

In welke volgorde kan ik mijn maaltijden eten?

Op elke maaltijd zit een sticker met informatie over de maaltijd (calorieën, macronutriënten, allergenen). De volgorde van de maaltijden kan worden aangepast aan uw voorkeur. Maaltijd 1 - Ontbijt Maaltijd 2- Brunch Maaltijd 3- Lunch Maaltijd 4- Snack Maaltijd 5- avondeten

Hoe bewaar je je maaltijden?

Maaltijden worden het best bewaard in de koelkast bij 2-6˚C

Kunnen ontvangen maaltijden opnieuw in de magnetron worden opgewarmd?

De maaltijden die u in met folie afgesloten recipiënten ontvangt, zijn geschikt om in de magnetron te worden verwarmd. Vergeet echter niet de folie vooraf te verwijderen. Op maaltijden die opnieuw moeten worden opgewarmd, staat "warm" vermeld.

Worden leveringen gedaan op feestdagen en vakantiedagen?

Op: 09.04-10.04 Geen leveringen 24.12.2023-03.01.2024 Gesloten Fit Diet Catering is gesloten en bestellingen worden de volgende dag afgeleverd.

Kan ik mijn gekozen dieet cadeau geven?

Natuurlijk. Schrijf ons order@fitdiet.nl

Op welke tijden kan ik u bereiken?

Wij staan tot uw beschikking: Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 15.00 uur Buiten deze uren, gelieve ons te contacteren per e-mail op order@fitdiet.nl.

Zijn de promoties met elkaar te combineren?

Er kan slechts één promotie worden gebruikt.

Waarom stellen we geen dieet voor dat lager is dan 1200 kcal?

Te weinig calorieën zijn gewoon ongezond voor ons lichaam. Een dergelijke "uithongering" kan snelle resultaten opleveren, maar die zullen van korte duur zijn en kunnen leiden tot het "JOJO"-effect en hormonale stoornissen. Door evenwichtige maaltijden te eten, zal uw lichaam meer energie hebben en zult u resultaten op lange termijn boeken.

Heb je nog vragen?

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden?

Contacteer ons