Dieet catering Antwerpen 🇧🇪

Leestijd: 0 min.

Dieet catering Antwerpen

Wat zijn de voordelen van regelmatige en gezonde maaltijden?

Bij een goed samengesteld fit dieet draait alles om de voordelen. Voedingsstoffen leveren 'brandstof' voor het lichaam, waardoor je de hele dag energie hebt. Een goed geproportioneerd en uitgebalanceerd menu voorkomt vermoeidheid, houdt de huid stralend en gezond en bevordert de concentratie. Het is de moeite waard om te weten dat de menselijke hersenen gevoed worden door aminozuren en natuurlijke suikers in vers fruit, die essentieel zijn voor de goede werking ervan. Een slecht dieet (bijv. 's avonds te veel eten, sterk bewerkte en vette voedingsmiddelen eten) ruïneert ook het immuunsysteem. Een regelmatig dieet beschermt ook tegen de ontwikkeling van ziekten. Weinig mensen realiseren zich dat een voldoende aanvoer van vitaminen en mineralen de gevoeligheid voor stress vermindert.

Aanbieding Fit Dieet Catering

De pittoreske stad Antwerpen is de plaats waar een dieet van Fit Diet Catering mogelijk is. Ervaren en professionele diëtisten, voor wie eten een passie is, stellen menu's samen op maat van de individuele behoeften van de klant. Via www.fitdiet.nl kan iedereen precies aangeven wat hij of zij nodig heeft. De dagelijkse caloriewaarde wordt bepaald aan de hand van parameters zoals gewicht, lengte, geslacht en mate van lichamelijke activiteit. Het is ook de moeite waard om rekening te houden met het doel, dat kan zijn om een paar kilo te verliezen of te winnen of om het huidige lichaamsgewicht te behouden. Bovendien kun je kiezen uit meer dan één fit catering-optie, waaronder:

  • sportmenu, voor amateurs of professionele atleten. Het is een menu rijk aan hoogwaardige eiwitten,
  • vegetarisch, ontworpen voor mensen die geen vlees eten,
  • vegetarisch met de toevoeging van vis,
  • junior, afgestemd op de kieskeurige smaakpapillen van de jongste fijnproevers, 
  • veganistisch, ideaal voor mensen die dierlijke producten volledig willen uitsluiten,
  • koolhydraatarm, een manier om koolhydraten te verminderen,
  • zonder gluten & zonder lactose, is een optie voor wie om gezondheidsredenen geen zuivel- en tarweproducten mag eten,
  • detox, is een variant voor mensen die hun lichaam willen ontdoen van schadelijke gifstoffen. Het is gebaseerd op vers bereide sappen om (gedurende 3 dagen) vast voedsel volledig te vervangen. Het is een van de meest effectieve methoden om lichaam en geest te reinigen.

<a class="button is-secondary w-button" style="text-decoration: none;" target="_self" href="/diety">Chcę zamówić</a>

Elk van de bovengenoemdediëten is met bijzondere precisie samengesteld door onze diëtisten, die zich inzetten om het bewustzijn van een gezonde levensstijl te verspreiden. 

Ga voor meer informatie over het uitgebreide assortiment van Fit Diet Catering naar www.fitdiet.nl en bestel een dieetdoos op maat. Neem gerust contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.

Wij leveren catering in Antwerpen

Deel dit artikel
Voorlader