Preloader

Dieet catering Antwerpen

Volgens de statistieken wordt het voor de mensen steeds moeilijker om een slank figuur te behouden. De gevolgen hiervan zijn ernstige chronische en psychische aandoeningen, waaronder depressie en angst. Het bereiden van gezonde en evenwichtige maaltijden vergt veel tijd en vereist gespecialiseerde kennis en motivatie. Door een wirwar van beroeps- en privéverantwoordelijkheden ontbreekt het ook aan energie om aan koken te beginnen. De perfecte oplossing is het box-dieet, dat steeds populairder wordt bij atleten, acteurs, zangers en beroemdheden over de hele wereld.

Wat zijn de voordelen van regelmatige en gezonde maaltijden?

Bij een goed voorbereid fit dieet gaat het om de voordelen. Voedingsstoffen leveren "brandstof" voor het lichaam, waardoor u de hele dag energie hebt. Een goed uitgebalanceerd en evenwichtig menu voorkomt vermoeidheid, houdt de huid stralend en gezond en bevordert de concentratie. Opgemerkt zij dat de menselijke hersenen worden gevoed door aminozuren en natuurlijke suikers die in vers fruit worden aangetroffen en die essentieel zijn voor de goede werking ervan. Een slechte voeding (bv. 's avonds te veel eten, sterk bewerkte en vette voedingsmiddelen) tast ook het immuunsysteem aan. Een regelmatige voeding beschermt ook tegen de ontwikkeling van ziekten. Weinig mensen beseffen dat een toereikende toevoer van vitaminen en mineralen de gevoeligheid voor stress vermindert.

Fit Dieet Catering aanbieding

De pittoreske stad Antwerpen is de plaats waar box dieet levering van Fit Diet Catering mogelijk is. Ervaren en professionele diëtisten, voor wie eten een passie is, stellen menu's samen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt. Door naar www.fitdiet.nl te gaan, kan iedereen zijn precieze behoeften aangeven. De dagelijkse caloriewaarde wordt bepaald aan de hand van parameters zoals gewicht, lengte, geslacht en niveau van lichamelijke activiteit. Het is ook de moeite waard rekening te houden met het doel, dat kan zijn een paar kilo afvallen/aankomen of het huidige lichaamsgewicht behouden. Bovendien is er meer dan een fit catering optie om uit te kiezen, waaronder:

  • sportmenu, voor amateur of professionele atleten. Het is een menu rijk aan hoogwaardige eiwitten,
  • vegetarisch, ontworpen voor mensen die geen vlees eten,
  • vegetarisch met de toevoeging van vis,
  • junior, op maat gemaakt voor de kieskeurige smaakpapillen van de jongste fijnproevers, 
  • veganistisch, ideaal voor mensen die dierlijke producten volledig willen uitsluiten,
  • koolhydraatarm, een manier om koolhydraten te verminderen,
  • geen gluten en geen lactose, is een optie voor degenen die om gezondheidsredenen geen zuivel- en tarweproducten kunnen consumeren,
  • detox, is een variant voor mensen die hun lichaam willen ontdoen van schadelijke gifstoffen. Het is gebaseerd op vers bereide sappen om (gedurende 3 dagen) vast voedsel volledig te vervangen. Het is een van de meest doeltreffende methoden om lichaam en geest te reinigen. 

Elk van de hierboven vermelde diëten is met bijzondere precisie samengesteld door onze diëtisten, die zich inzetten voor de verspreiding van het bewustzijn over een gezonde levensstijl. 

Om het uitgebreide gamma van Fit Diet Catering te ontdekken, gaat u naar www.fitdiet.nl en bestelt u een dieetbox op maat van uw behoeften. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wij leveren catering in Antwerpen