Preloader

Dieet catering Den Haag

Niemand hoeft overtuigd te worden van een caloriearm dieet met volledige voeding. De voordelen zijn niet alleen een slank figuur en welzijn, maar vooral een gezond lichaam. Helaas vergt het bereiden van maaltijden veel tijd en zijn ingrediënten die als geschikt worden omschreven vaak moeilijk te vinden en vooral erg duur. Het dieet in boxvorm is de ideale oplossing voor al wie gezond wil eten en de tijd die hij daarmee uitspaart, wil besteden aan zijn eigen genoegens.

Het grootste voordeel van fit catering is de totale controle over het aantal calorieën dat per dag wordt geconsumeerd. Dit cijfer zelf bepalen, rekening houdend met het exacte gewicht van elk ingrediënt en het maken van een berekening, is een zeer halsbrekende taak, laat staan het bepalen van de macro- en micro-ingrediënten. Ook heeft niet iedereen de expertise om te weten hoe dit moet. Dieetcatering bespaart de tijd die nodig is voor het inventariseren van de benodigde ingrediënten, het doen van de boodschappen, het koken en het opruimen achteraf. Dozen met voedsel aan uw deur geleverd is ook een gemak. Het enige wat je zelf hoeft te doen is wat van de gerechten opwarmen in de magnetron. 

Een slank figuur is niet alleen het resultaat van lichaamsbeweging in de sportschool, maar ook van regelmatig eten. De grootste dieetfout is 's avonds te veel calorieën innemen. Dit is hoofdzakelijk te wijten aan een gebrek aan tijd voor ontspannende consumptie overdag. Volgens de aanbevelingen van voedingsdeskundigen is het het beste om vijf maaltijden per dag te eten (kleine porties) met gelijke tussenpozen. Met kant-en-klare maaltijden bij de hand is het veel gemakkelijker om dergelijke beperkingen in de gaten te houden. Het bestellen van een dieetbox biedt lichamelijk en geestelijk comfort, omdat u niet elke dag hoeft na te denken over een nieuw menu. Bij Fit Diet Catering doen diëtisten en andere voedingsdeskundigen dit voor u.

Waarom Fit Diet Catering?

Onze passie en missie is gezond eten. Wij bieden vele soorten diëten om aan verschillende behoeften te voldoen, waaronder:

  • balansen,
  • sport, met een hoog proteïnegehalte.
  • junior, voor de jongste, 
  • vegetarisch, ideaal voor degenen die gestopt zijn met het eten van vlees,
  • vegetarisch + vis, met de toevoeging van vis,
  • veganistisch, voor mensen die uitsluitend plantaardige producten willen eten,
  • koolhydraatarm, met verlaagd koolhydraatgehalte,
  • geen gluten & geen lactose, ontworpen voor mensen met een allergie, 
  • detox sap, voor mensen die een snelle en effectieve eliminatie van toxines willen doormaken. 

Op de website fitdiet.nl kunt u met een speciale calculator uw dagelijkse energiebehoefte, uitgedrukt in calorieën, bepalen op basis van uw gewicht, leeftijd en lengte. De uiteindelijke waarde zal ook afhangen van uw niveau van lichaamsbeweging en het doel dat u wilt bereiken (gewicht verliezen/aankomen of op gewicht blijven). Alleen een op maat gesneden dieet zal u helpen u goed te voelen in uw eigen lichaam en af te komen van veel gezondheidsklachten, zoals hoge bloeddruk en het gevoel van permanente vermoeidheid. 

Balanced catering in Den Haag is een prima optie voor alle drukbezette mensen die voor hun eigen fitheid en gezondheid willen zorgen. Bezoek fitdiet.nl en bestel een gepersonaliseerd dieet voor u en uw dierbaren. Aarzel niet langer. Investeer in jezelf.

Wij bezorgen catering in Den Haag