Dieet catering Rotterdam šŸ‡³šŸ‡±

Leestijd: 0 min.

Dieet catering Rotterdam

Je droomt van een gezond, heerlijk menu elke dag, perfect afgestemd op je dieetvoorkeuren, levensstijl en de resultaten die je wilt bereiken omdat:

 • Je loopt marathons op een plantaardig dieet,
 • je bepaalde voedselgroepen uit je menu moet schrappen en op zoek bent naar dieetinspiratie om op een nieuwe manier te leren koken,
 • Wil je veilig afvallen, zonder het risico te lopen dat je stofwisseling in de war raakt en je verloren gewicht snel weer terugkomt in de vorm van het jojo-effect?Ā 

Of misschien heb je gewoon motivatie nodig om eindelijk gezonder te gaan eten, meer energie te hebben en je beter te voelen?Ā 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! FIT DIET is meer dan dieetcatering met bezorging in Rotterdam. Het is in de eerste plaats een bijzonder team van liefhebbers van een gezonde levensstijl. Wij zijn er voor jou om je te inspireren tot verandering en je te motiveren om te volharden in goede gewoontes. We willen je laten zien hoe je gezonde en vooral lekkere maaltijden kunt maken van volledig natuurlijke producten.

Diƫten in dozen - wat houden ze in?

Boerenkool, quinoa, avocado, hummus, amandelen, gierstgrutten, kiemen, rucola, vers fruit, energiegevende smoothies en reinigende sappen - je vindt deze en andere lekkernijen in unieke pakketten van FIT DIET, die elke avond worden bezorgd in de regio Rotterdam. Dieet catering is de ideale oplossing voor jou als het je aan tijd of motivatie ontbreekt om elke dag verse, voedzame en uitgebalanceerde maaltijden voor jezelf te bereiden. Je kunt onze dieetboxen ook beschouwen als een inspiratiebron voor je eigen culinaire experimenten in de toekomst.

FIT Catering - probeer het uit en voel je beter!

Hoe werken we? Het is kinderspel! Je bestelt het dieetpakket van je keuze - jij bepaalt de calorieƫn in je dieetbox. Wij bereiden heerlijke maaltijden voor je en verpakken ze vervolgens in een handige, hermetisch gesloten verpakking die volledig veilig is voor je gezondheid - we willen je de hoogste kwaliteit en versheid van de maaltijden in elke doos serveren. Elke avond bezorgen we je bestelling direct bij je thuis of op kantoor - op het adres dat je opgeeft binnen Rotterdam.

In ons aanbod dieetcatering vind je verschillende diƫten die perfect zijn samengesteld qua voedingswaarde en die natuurlijk overheerlijk zijn. Hier zijn onze fitte suggesties:

 • Balans - compleet, optimaal uitgebalanceerd wat betreft het gehalte aan micronutriĆ«nten en macronutriĆ«nten,
 • Sport - de verhoogde behoefte van het lichaam aan energie en voedingsstoffen dekken,
 • Vegetarisch - een uitgebalanceerd plantaardig menu met eieren en zuivel,
 • Vegetarisch + Vis - een vegetarische versie verrijkt met vis,
 • No Gluten & No Lactose - eliminatie, aanbevolen bij voedselallergieĆ«n en -intoleranties en als een milde vorm van reinigingskuur,
 • Fit Vegan - een uitsluitend plantaardige eetstijl
 • Low Carb - verlaagd gehalte aan koolhydraten,
 • Fit Junior - heerlijke, gezonde en leuke maaltijden voor je kleintjes,
 • Detox Juice - op basis van vers geperste vruchten-, groente- en groene bladsappen, reinigend en diep herstellend.

<a class="button is-secondary w-button" style="text-decoration:Ā none;" target="_self" href="/diety">Chcę zamĆ³wić</a>

ā€

Je kunt kiezen voor een van de opties die we aanbieden, of hulp vragen bij welke dieetbox je moet kiezen om aan je verwachtingen te voldoen en je dieetvoorkeuren te volgen.

Wij bezorgen catering in Rotterdam

Deel dit artikel
Voorlader