Preloader

Dieet catering Rotterdam

U droomt elke dag van een gezond en lekker menu, perfect afgestemd op uw voedingsvoorkeuren, levensstijl en de resultaten die u wilt bereiken, want:

 • Je loopt marathons terwijl je een plantaardig dieet volgt,
 • u moet bepaalde voedingsgroepen uit uw menu weren en bent op zoek naar dieetinspiratie om op een nieuwe manier te leren koken,
 • Wilt u veilig afvallen, zonder het risico te lopen uw stofwisseling te verstoren en uw verloren gewicht snel terug te zien komen in de vorm van het jojo-effect? 

Of heb je gewoon motivatie nodig om eindelijk gezonder te gaan eten, meer energie te hebben en je beter te kunnen voelen? 

Je bent naar de juiste plaats gekomen! FIT DIET is meer dan dieet catering met bezorging in Rotterdam. Het is eerst en vooral een uitzonderlijk team van liefhebbers van een gezonde levensstijl. Wij zijn er voor u om u te inspireren tot verandering en u te motiveren om vol te houden in goede gewoonten. Wij willen u laten zien hoe u gezonde, gezonde en vooral heel lekkere maaltijden kunt bereiden met volledig natuurlijke producten.

Diëten in dozen - wat houden ze in?

Boerenkool, quinoa, avocado, hummus, amandelen, gierstgrutten, spruiten, rucola, vers fruit, energieke smoothies en reinigende sappen - deze en andere lekkernijen vindt u in unieke pakketten van FIT DIET, die elke avond in de regio Rotterdam worden bezorgd . Dieet catering is de ideale oplossing voor u als u geen tijd of zin heeft om elke dag verse, voedzame en evenwichtige maaltijden voor uzelf te bereiden. U kunt onze dieetboxen ook beschouwen als een bron van inspiratie voor uw eigen culinaire experimenten in de toekomst.

FIT Catering - probeer het en voel je beter!

Hoe werken we? Het is kinderspel! U bestelt het dieetpakket van uw keuze - u bepaalt de calorieën in uw dieetbox. Wij bereiden heerlijke maaltijden voor u en verpakken ze vervolgens in handige en volledig veilig voor uw gezondheid, hermetisch afgesloten verpakkingen - om u de hoogste kwaliteit en versheid van maaltijden in elke doos te kunnen serveren. Elke avond bezorgen wij uw bestelling direct bij u thuis of op kantoor - op het door u aangegeven adres binnen Rotterdam.

Verschillende perfect qua voedingswaarde samengestelde en natuurlijk overheerlijke diëten in doosjes wachten op u in ons dieet catering aanbod. Hier zijn onze pas-suggesties:

 • Evenwicht - volledig, optimaal uitgebalanceerd wat betreft het gehalte aan micronutriënten en macronutriënten,
 • Sport - de verhoogde behoefte van het lichaam aan energie en voedingsstoffen dekken,
 • Vegetarisch - een goed uitgebalanceerd menu op plantaardige basis met eieren en zuivel,
 • Vegetarisch + Vis - een vegetarische versie verrijkt met vis,
 • Geen Gluten & Geen Lactose - eliminatie, aanbevolen bij voedselallergieën en -intoleranties en als een zachte vorm van reinigingskuur,
 • Fit Vegan - een uitsluitend plantaardige eetstijl
 • Low Carb - verlaagd gehalte aan koolhydraten,
 • Fit Junior - lekkere, gezonde en leuke maaltijden voor uw kleintjes,
 • Detox Juice - op basis van vers geperst fruit, groente en groene bladsappen, reinigend en diep herstellend.

U kunt kiezen voor een van de opties die wij aanbieden, of hulp vragen bij de keuze van het dieet dat aan uw verwachtingen voldoet en overeenkomt met uw dieetvoorkeuren.

Wij bezorgen catering in Rotterdam