Preloader

Dieet catering Brussel

Geestelijke en lichamelijke gezondheid bestaat uit vele factoren. Niet alleen regelmatige lichaamsbeweging, lange en ongestoorde slaap, gebrek aan stress, maar vooral een evenwichtige en voedingsrijke voeding zijn belangrijk. Helaas hebben mensen tegenwoordig voor alles te weinig tijd, vooral voor koken. Het is namelijk nodig een menu voor de hele week samen te stellen, een lijst van de meest noodzakelijke ingrediënten op te stellen, boodschappen te doen, te koken en na afloop op te ruimen. Zonder specialistische kennis is het erg moeilijk om de calorische waarde van elke maaltijd te berekenen en te bepalen hoeveel vitaminen, vezels en voedingsstoffen deze bevat. Een dieet in dozen is de ideale oplossing voor iedereen die belang hecht aan gemak en die goed voor zijn gezondheid wil zorgen. In de regio Brussel, bestel de beste kwaliteit catering met levering direct aan huis. Kan het nog handiger?

Is het de moeite waard om dieet catering te bestellen?

De voordelen van fit catering worden gewaardeerd door beroemdheden, filmsterren, atleten en trainers over de hele wereld. Dit hoeft niet te verbazen, want een dieet in doos betekent veiligheid, zekerheid van de hoogste kwaliteit van de genuttigde maaltijden en bovenal tijdwinst en comfort. Hoe verloopt het bestellen van maaltijden? Op de website www.fitdiet.nl staat een speciale calculator waarmee u uw geschatte dagelijkse energiebehoefte kunt bepalen. Het enige wat u hoeft te doen is uw lengte, gewicht, leeftijd en niveau van lichaamsbeweging in te voeren en het doel dat u van plan bent te bereiken (gewichtsverlies/-verhoging of de wens om uw huidige gewicht te handhaven). Klanten kunnen elke caloriewaarde en type dieet kiezen. De keuzes zijn:

  • balansen,
  • sport,
  • junior,
  • vegetarisch,
  • vegetarisch + vis
  • veganistisch
  • koolhydraatarm
  • geen gluten en geen lactose,
  • detox sap. 

Bovendien maakt dieet catering het mogelijk om regelmatig te eten. Voedingsdeskundigen benadrukken dat u alleen door regelmatig te eten (5 keer per dag om de 3 of 4 uur) uw gewicht onder controle kunt houden. Dankzij een dieet in dozen zal het volgen van deze regel geen probleem zijn. Kijk zelf maar. 

Op de website van Fit Diet Catering vindt u een dieet dat aan uw behoeften voldoet. Wilt u uw lichaam ontdoen van gifstoffen? Kies voor het trendy sapdieet om uw lichaam en dus ook uw geest te reinigen. Verkiest u dat uw kind evenwichtige en gezonde maaltijden meeneemt naar de kleuterschool? Kijk eens naar de Fit Junior-reeks, waar alle kleintjes dol op zullen zijn. De maaltijden zijn niet alleen perfect samengesteld en rijk aan voedingsstoffen, ze zijn ook kleurrijk en worden op een aparte manier opgediend. Liefhebbers van lichaamsbeweging doen er goed aan te kijken naar de Fit Sport-optie, die rijk is aan licht verteerbare eiwitten. Mensen die allergisch zijn voor gluten en lactose worden niet buitengesloten. Ook voor hen hebben topdiëtisten een evenwichtige voeding ontwikkeld. Bekijk het volledige assortiment, ook voor mensen met een allergie voor lactose (zuivel) en gluten (tarwe). 

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via www.fitdiet.nl. Onze ervaren experts zullen hun best doen om alle twijfels weg te nemen.

Wij brengen catering naar Brussel