Dieet catering Brussel 🇧🇪

Leestijd: 0 min.

Dieet catering Brussel

Is het de moeite waard om dieetcatering te bestellen?

De voordelen van fitte catering worden gewaardeerd door beroemdheden, filmsterren, atleten en trainers over de hele wereld. Dit hoeft niet te verbazen, want een dieet in doosjes betekent veiligheid, zekerheid van de hoogste kwaliteit van de genuttigde maaltijden en vooral tijdsbesparing en comfort. Hoe verloopt het bestellen van maaltijden? Op de website www.fitdiet.nl staat een speciale calculator waarmee je bij benadering je dagelijkse energiebehoefte kunt bepalen. Het enige wat je hoeft te doen is je lengte, gewicht, leeftijd en niveau van lichamelijke activiteit invoeren en het doel dat je wilt bereiken (gewichtsverlies/-toename of de wens om je huidige gewicht te behouden). Klanten kunnen elke caloriewaarde en elk soort dieet kiezen. De keuzes omvatten:

  • balansen,
  • sport,
  • junior,
  • vegetarisch,
  • vegetarisch + vis
  • vegan
  • koolhydraatarm
  • geen gluten & geen lactose,
  • detox sap. 

Bovendien maakt dieetcatering het mogelijk om regelmatig te eten. Voedingsdeskundigen benadrukken dat je alleen door regelmatig te eten (5 keer per dag om de 3 of 4 uur) je gewicht onder controle kunt houden. Dankzij een dieet in doosjes zal het volgen van deze regel geen probleem zijn. Kijk zelf maar. 

Op de website van Fit Dieet Catering vind je een dieet dat bij je past. Wil je je lichaam ontdoen van gifstoffen? Kies dan voor het trendy sapdieet om je lichaam en daarmee je geest te reinigen. Wil je dat je kind evenwichtige en gezonde maaltijden meeneemt naar de kleuterschool? Bekijk dan het Fit Junior assortiment, waar alle kleintjes dol op zullen zijn. De maaltijden zijn niet alleen perfect samengesteld en rijk aan voedingsstoffen, ze zijn ook kleurrijk en worden op een opvallende manier geserveerd. Liefhebbers van lichaamsbeweging moeten uitkijken naar de Fit Sport-optie, die rijk is aan licht verteerbare eiwitten. Mensen die allergisch zijn voor gluten en lactose worden niet overgeslagen. Ook voor hen hebben voedingsdeskundigen een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Bekijk het volledige assortiment, ook voor wie allergisch is voor lactose (zuivel) en gluten (tarwe).

<a class="button is-secondary w-button" style="text-decoration: none;" target="_self" href="/diety">Chcę zamówić</a>

Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via www.fitdiet.nl. Onze ervaren experts zullen hun best doen om eventuele twijfels weg te nemen.

Wij brengen catering naar Brussel

Deel dit artikel
Voorlader